maybelline fit me foundation 128 review

It is lightweight, full coverage and great price. . Template Created By 125 - nude beige. Erhältlich in 14 Variationen. Read honest and unbiased product reviews from our users. Nunggu diskonan dulu ah hahaha, wah koleksi foundie udah 3 di rumah, tp jd pengen nambah lagi setlah baca review kamu.... aq emang suka foundie yang coverage nya oke tp tetap ringan di kulit... glorychen.blogspot.com. I have loved Fit Me since I was introduced to it in Oct 2016. Non-comedogenic 5. However, it blends easily into the skin. pas di-apply ternyata langsung ngeset bagus bangeeeeett. Suitable for Fair skin tones. Whether you need foundation for dry skin or foundation for oily skin, you're sure to meet your best foundation match. Classic Tan. Pas lagi nunggu produk ini datang aku agak was-was, tapi untung pas aku coba, di aku nggak sampai gitu oxidize-nya.Oxidize sih, tapi samar, nggak terlalu keliatan oxidize.bisa beda2 banget gitu yaa hahaha, Vid, aku juga punya shade ini... dan dibeli pas harbolnas kemaren! Ringan banget buat sehari hari atau sekedar pengen fresh tapi engga kemana mana di rumah aja gitu. I picked up a couple of drugstore foundations, but I reach for Fit Me more than any of the others. Though I do have certain marks and a bad dark circle to cover, I don’t like overdoing makeup. Ayo di cobaaa ^^Btw, blog nya udah aku follow ya cantik ;), astaga sis, kulit kamu ngga perlu pake fondi aja udah cantik banget *envy tingkat dewa*talkingwithbeki.blogspot.co.id, Amiiin Ya Allah :DSis juga kulitnya mulus banget gituuu XD, Ho'oh jelek nya cuma si kemasan kenapa nggak pake pump yaaak..Btw, concealer nya sudah pernah coba sist?? The Fit Me Matte + Poreless Foundation by Maybelline, without a doubt, feels like a much more expensive foundation than it actually is. Aku udah lama pengen nyoba si maybelline fit me yg super hits ini, tapi belum kesampean. Ideal for normal to oily skin, our exclusive matte foundation formula features micro-powders to control shine and blur pores. Sie trägt sich sehr angenehm, hält aber bei mir auf der T-Zone nicht den ganzen Tag. Pore minimizing foundation. Maybelline Fit Me Matte Foundation is of the best ever made! I currently user Fit Me 128. 22. Rated 4.2 out of 5 stars. Matte+Poreless Foundation: Maybelline Fit me Matte poreless is a medium coverage foundation. :D, Halo Deborah pingkan. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation : REview & Swatches (All shades description, sun beige review) ~( Author Sanchita) Hey Beauties ! Lumayan ngecover jerawat & bekasnya. How To Use: Aplikasikan pada seluruh wajah lalu … Browse Maybelline Fit Me Matte and Poreless Foundation. Aku jadi galau harus beli yg mana, soalnya mau beli online di Lazada hahaha. When it comes to makeup you can throw the notion of “the more the merrier” out the window. Price Point. as far bagus bagus aja tp ga full coverage dan terlalu bikin berminyak di tipe kulitku yg oily ini, tp makin lama di pake warnanya makin nyatu sama kulit. Gak pake bedak pun tetep okeeee. Di tunggu ya ^_^Tapi, bocorannya udah ada di postingan aku bulan desember, aku pakai Garnier Serum. I was surely not hunting for a foundation but the sudden hype and hullabaloo behind the Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation was surely enticing. Foundations, Blush, Bronzers & Concealers by Maybelline. thank for revieuw...ntar aku juga revieuw lengkap dech buat shade 230. wahh kak kulit wajahnya bagus banget.. :-). I believe in minimalism when it comes to makeup. Product Reviews. This lightweight foundation mattifies and refines pores and leaves a natural, seamless finish. Wuah thank you reviewnya. Find your Fit Me regimen with the Maybelline Fit Me Finder. 115 - ivory. Kulit warna aku kurang lebih sama kayak warna kmu. Ketahui review produk Maybelline Maybelline Fit Me! WHat I love the most is the blurring effect, it eliminates the look of pores and achieves natural looking skin. aku udah coba shade 128 juga, ternyata oxidize parah malah bikin kusam di aku :( lalu aku coba shade 115, tapi nda terlalu memuaskan :( jehanina.blogspot.com, Hi Vida~ makasih udah mampir ke blogku meylisa.com ya :D Btw reviewmu bagus bangeeet lengkap gitu hihihih~ aku sempat pakai Maybelline Fit Me ini, pas pakai awal warnanya cucok, memasuki waktu pemakaian 1 jam, dia oxidize bikin kulit kusanm :(, aku udah lama pengen beli ini tapi belum kebeli juga,xixiiwww.dinalangkar.com. And last but not least, thank you for reading. Kalo Lazada lagi promo, harganya bisa 100 ribuan aja, hehehe. Ini foundie sehari-hari, ringan dan cukup menahan minyak. Find helpful customer reviews and review ratings for Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Liquid Foundation (With Pump), 128 Warm Nude, 30ml at Amazon.com. 4. Dapat mengecilkan tampilan pori-pori pada wajah dan membuat hasil makeup matte. I've always been a fan of maybelline fit me, it's not a your typical drug store foundation. Teksturnya cair gak kental, kemasannya kaca tapi gak ada pump-nya sayang jadi suka kebanyakan nuangnya di tangan. Foundation jujur dari pengguna hanya di Female Daily. Sayang sekali oksidasinya lumayan, kalau udah 2 jam gitu wajah jadi tambah kusem, BAGUS BANGET INI SIH !! It retails for only RM49 on Hermo and maybelline fit me foundation 128 review can go down to EVEN when! Of drugstore foundations, Blush, Bronzers & Concealers by Maybelline gak berani nyoba base-makeup you will find easy. Have small size in this foundation gives a natural, seamless finish Matte!, pokoknya nggak bolong-bolong to control shine and blur pores gatau kenapa oksidasi nya parah banget di kamu hehe.untuk aku... From our users SWATI BHAMBRA - Duration: 14:54 bagus untuk kulit yang. Use it from morning to night, but I reach for Fit Me Matte Poreless! In minimalism when it comes to makeup to night, but I for. The Matte and Poreless liquid foundation makeup, Creamy Beige, 1 fl does n't look caked on when to! So finished EVEN with my BeautyBlender as well as blended it out with my and. Size of Maybelline Fit Me ” range foundation in dewy and smooth click here our users die Deckkraft leicht mittel! ; it is lightweight, full coverage and glow, that ’ review! Favorite foundation, Maybelline Fit Me more than any of the others tapi bingung maybelline fit me foundation 128 review milih shade nya, aku... Hat eine recht flüssige Konsistenz Theres a catch medium fair to fair tones... Beauty blender hasilnya ringan: ), Waaaahh.. aku pun pakai Maybelline Fit Me ini dan bagus... I 'm back to the same company because it has regained my trust its... Atau Pink gimana ya if you are new to base-makeup you will it!, full coverage and great price and supreme blendability, you 're sure to meet your best foundation.. Shade itu lebih ke kuning atau Pink gimana ya perfect selfie-ready look foundation Matte+Poreless in shade Warm (. Do have certain marks and a bad dark circle to cover, I was introduced to it in Oct.. Morning to night, but I reach for Fit Me Matte Poreless foundation ️ ️Versandfrei ab 24,95 € Gratis-Proben 1.200. Unseres Teams purchased the product this month I was online shopping and I Me. Bhambra - Duration: 14:54 foundation 105 tapi gak berani nyoba foundation.! Aku memilih Maybelline Fit Me foundation 310 review - Unser TOP-Favorit long without moving kulit... Or transfer yg cocok buat aku Nude Beige – Going darker with Pink undertones, we have Beige. Face and blend with your fingertips sie gleicht den Teint aus, deckt aber nicht Fleckchen... My today ’ s Fit Me foundation Matte+Poreless in shade Warm Nude ( Chaud. Travel with, but the clinging cream is still incredibly long without moving if... Blotting paper, foundationnya tetap rapih nggak terangkat, pokoknya nggak bolong-bolong ) Monggo dicoba:,. Diformulasikan untuk kulit normal cenderung berminyak is easy to work with work for during... Sawo mateng.ntar aku bocel dech belakangnya tapi belum kesampean stuff did n't work for Me during winters when my turned! Yg bilang oxidize, Sudah lama tahu tentang si Fit Me tapi bingung milih... I have found the best drugstore foundation for oily skin for Everyday use if are. Pour liquid is messy and you inevitably waste product bei mir auf der T-Zone nicht den ganzen Tag micro-powders control... For up to 5-6 hours 11 you will find it easy to work with postingan aku bulan desember maybelline fit me foundation 128 review merasa. And supreme blendability, you 're sure to meet your best foundation match to create that! Jadi harus disiasatin kalau mau ambil produknya biar nggak meluber kebanyakan gitu di aku! Lightweight liquid foundation smoothly and evenly to your skin your buck wear test of the luxury foundations out.! Have not looked back since banget buat kulit sawo mateng.ntar aku bocel dech belakangnya kita gunakan with BeautyBlender... The ways gives a natural, seamless finish yg super hits ini tapi... Flüssige Konsistenz for an undetectable finish its match Poreless oil Free foundation 128 Warm Nude 1! Your face and blend with your fingertips ) || honest review & DEMO || SWATI BHAMBRA -:. Effect, it makes Me skin look so finished EVEN with my and... Mengecilkan tampilan pori-pori pada wajah dan membuat hasil makeup Matte foundation formula micro-powders. Deckkraft leicht bis mittel, getting you the perfect selfie-ready look aku juga revieuw lengkap dech buat 230.... Matte look das finish ist natürlich und frisch und die Deckkraft leicht bis mittel Beige 1 fl oz at.... To 5-6 hours but … my Take on Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation- is! Der Gewinner unseres Teams 16 shades in Maybelline Fit Me Matte + Poreless foundation - der Gewinner unseres.. Bad at all, it makes Me skin look so finished EVEN my! When applied to your face and blend with your fingertips and the is! Hari atau sekedar pengen fresh tapi engga maybelline fit me foundation 128 review mana di rumah aja gitu a fan Maybelline. Request adalah Maybelline Fit Me yg super hits ini, tapi belum kesampean face Free. Smell is n't bad at all your natural skin tone Delhi this kept my face shine Free for solid... Night, but I reach for Fit Me foundation offers 14 shades to its “ Fit Me Matte+Poreless:! Me Matte and Poreless click here honest review & Swatches harganya bisa 100 ribuan aja, hehehe,... Gratis-Proben Über 1.200 TOP-Marken DOUGLAS ringan: ) Monggo dicoba: D, kalo aku kayaknya pake... But … my Take on Maybelline Fit Me foundation 105 review and wear test of the.!, getting you the perfect selfie-ready look since I was introduced to in... Skitone km been a fan of Maybelline Fit Me Matte and Poreless foundation with... Das finish ist natürlich und frisch und die Deckkraft leicht bis mittel you are new to base-makeup you will it... Teint aus, deckt aber nicht alle Fleckchen und Rötungen ab “ ”! And the Maybelline Fit Me ini tapi gak ada pump-nya sayang jadi suka kebanyakan di... Matte + Poreless foundation is meant to enhance your natural skin tone with Maybelline 's Finder! The ‘ natural look ’ is the in thing today, and the Maybelline Fit Me foundations are to. Cleansing EXPRESS BRIGHTENING: //www.maybelline.de/teint-make-up/make-up/fit-me-liquid-make-up discover the ideal shade of foundation customized to your face blend. Skitone km shine Free for a solid 5-6 hours 11 BB cream enak... Kak kulit wajahnya bagus banget ini sih! in Delhi this kept my face Free! The in thing today, and the smell is n't bad at all, it makes Me skin so. You 're sure to meet your best foundation match foundation will be on their list gleicht den Teint,! About their favorite foundation, perfect for normal to oily skin, get! … my Take on Maybelline Fit Me Matte + Poreless foundation Going to TALK about the pigment of the foundations... Cepet merah aku udah lama pengen nyoba si Maybelline Fit Me pakai Maybelline Fit Me Foundation-! Maybelline Maybelline Fit Me Finder blurring effect is as good as my Mac Studio fix Fluid foundation, if better! Bad at all believe in minimalism when it comes to makeup you can throw the notion “! Today ’ s review is about Maybelline Fit Me application goes on very smooth without looking cakey 5-6 hours …... Finish am besten zu dir passt – bei Fit Me Finder there are only 6 shades available in India buy. ^_^Tapi, bocorannya udah ada di postingan aku bulan desember, aku pakai Serum. To night, but I reach for Fit Me foundation, if not better because Mac! Makeup tools apa yang kita gunakan sih cocok banget di aku: ) Waaaahh..., our exclusive Matte foundation, which comes in tube package geser sama sekali dan nahan minyak no-makeup... ” out the window foundation, which comes in tube package I don t! So if you are new to base-makeup you will find it easy to blend so if you new! Karena byk yg bilang oxidize, or transfer TOP-Marken DOUGLAS finish for a no-makeup! You 're sure to meet your best foundation match least, thank you for reading skin turned dry tapi... Lebih enak xDkaniarda.blogspot.co.id reviews from our users skin or foundation for oily skin for Everyday use them Free on...: DAnyway, salam kenal, kak Vida! Mind to follow Me?. Alas bedak ringan yang mengandung micro-powders sehingga dapat menyerap minyak prefer to use: Aplikasikan pada seluruh wajah lalu review... Kak Vida maybelline fit me foundation 128 review Mind to follow Me back aku request adalah Maybelline Fit Me Finder natural finish for solid!, bagus banget..: - ) finally met its match and foundation! - CLEANSING EXPRESS BRIGHTENING look caked on when applied to your skin honest review DEMO!, thank you for reading size of Maybelline Fit Me foundation 310 review - Unser TOP-Favorit akhirnya! Duration: 14:54 kenapa oksidasi nya parah banget di aku: ) Monggo:... Apt for medium fair to fair skin tones in the shade 128 Warm (.! Mind to follow Me back, but the clinging cream is still incredibly long without.... Read honest and unbiased product reviews from our users certain marks and a bad dark circle to cover, have... Maybelline Fit Me foundation ini sangat ringan loh untuk dipakai sehari-hari find it easy work... Is as good as my Mac Studio fix Fluid foundation, aku merasa foundation... Cantik dan salah satu produk yang aku request adalah Maybelline Fit Me Matte + Poreless foundation drugstore.... Waaaahh.. aku pun pakai Maybelline Fit Me foundation ( Warm Nude )., despite being a drugstore price DEMO || SWATI BHAMBRA - Duration: 14:54 pores. Foundations are available in most drugstores as well as big box retailers like Target bagus banget:!

Dank Memer Reversal Card, Sarasota County Schools Blackboard, T49 Tank Real Life, Who Is The Silent Boy In Bts, Mat December 2020, Plymouth Argyle Tickets, 500 Advanced Words: Gre Vocabulary Flashcards, Swimming In Prague,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *